INKUBÁTORHÁZ

A PRIMOM Alapítvány vállalkozókat segítő, támogató tevékenységei közé tartozik az Inkubátorház üzemeltetése. Így a teljes szolgáltatási palettájával egyszerre tudta biztosítani a vállalkozáshoz szükséges összes feltételt: tőkét, infrastruktúrát, információt és piacot.

Az Inkubátorház, az általa nyújtott szolgáltatásokkal alkalmazkodott a gazdasági élet elvárásaihoz, megőrizve eredendő célt: a helyiségek bérbeadása mellé olyan szolgáltatásokat nyújt, ami által lényegesen többet kap egy vállalkozó, mint egy iroda helyiség. Mikro és kisvállalkozásoknak dinamikus, a vállalkozó igényeihez szabott segítséget nyújt, erőforrást a megerősödéshez. Az induló vagy kezdeti életszakaszban lévő vállalkozások előnyben és kedvezményben részesülnek.

Amit kínálunk:


KIADÓ IRODÁK

JELLEG
ÉPÜLET
EMELET
MÉRET
ÁR

KIADÓ RENDEZVÉNYTERMEK

ÉPÜLET
EMELET
MÉRET
ÁR
JELLEG
"L" épület
Földszint
100 m2
érdeklődjön az inkubátorházban
Rendezvényterem
"F" épület
3. emelet
43 m2
érdeklődjön az inkubátorházban
Tárgyalóterem


Hírlevelünkön keresztül folyamatosan tájékozódhat aktuális forráslehetőségekről, vállalkozóknak szóló tematikus információkról, ingyenes tanácsadás igénybevételi és rendezvény-részvételi lehetőségekről, partnereket kereső külföldi és belföldi vállalkozásokról, kiadó iroda és műhely lehetőségeinkről és további Önnek kínált szolgáltatásainkról.
Primom