INKUBÁTORHÁZ

A PRIMOM Alapítvány vállalkozókat segítő, támogató tevékenységei közé tartozik az Inkubátorház üzemeltetése. Így a teljes szolgáltatási palettájával egyszerre tudta biztosítani a vállalkozáshoz szükséges összes feltételt: tőkét, infrastruktúrát, információt és piacot.

Az Inkubátorház, az általa nyújtott szolgáltatásokkal alkalmazkodott a gazdasági élet elvárásaihoz, megőrizve eredendő célt: a helyiségek bérbeadása mellé olyan szolgáltatásokat nyújt, ami által lényegesen többet kap egy vállalkozó, mint egy iroda helyiség. Mikro és kisvállalkozásoknak dinamikus, a vállalkozó igényeihez szabott segítséget nyújt, erőforrást a megerősödéshez. Az induló vagy kezdeti életszakaszban lévő vállalkozások előnyben és kedvezményben részesülnek.

Amit kínálunk:


KIADÓ IRODÁK

JELLEG
ÉPÜLET
EMELET
MÉRET
ÁR
Iroda
L
1
20 m2
25.667 Ft+ ÁFA
Iroda
L
1
16 m2
20.533 Ft+ ÁFA
Iroda
F
1
17 m2
27.342 Ft+ ÁFA

KIADÓ RENDEZVÉNYTERMEK

ÉPÜLET
EMELET
MÉRET
ÁR
JELLEG
L
Földszint
100 m2
érdeklődjön az inkubátorházban
Rendezvényterem
F
3. emelet
43 m2
érdeklődjön az inkubátorházban
Tárgyalóterem


Hírlevelünkön keresztül folyamatosan tájékozódhat aktuális forráslehetőségekről, vállalkozóknak szóló tematikus információkról, ingyenes tanácsadás igénybevételi és rendezvény-részvételi lehetőségekről, partnereket kereső külföldi és belföldi vállalkozásokról, kiadó iroda és műhely lehetőségeinkről és további Önnek kínált szolgáltatásainkról.
Primom