Partnerkereső adatbázis

Az Enterprise Europe Network hálózat partnerkereső adatbázisában itt kereshet (angol nyelvű) 

Üzleti, együttműködési ajánlatok

 

Néhány a közelmúltban érkezett üzleti ajánlatot is ajánlunk figyelmébe. Amennyiben érdeklődik irántuk, kérjük szíveskedjen az ajánlatban megjelölt kódszámra hivatkozni.

Fémipari ajánlatok

BRCZ20160128001 Vas- és acélipari anyagok kereskedelmével foglalkozó cseh cég disztribútori, ügynöki szolgálatát ajánlja fel új külföldi beszállítóknak. Vas- és acéltermékek széles skálája iránt érdeklődnek, azokban a szektorokban, melyekben ilyen termékeket használnak, többek között az építő-, gép-, vegy-, élelmiszer- és autóiparban. Kizárólag jó minőségű anyagokkal dolgoznak, viszont a DIN és AISI szabványoknak megfelelő tanúsítás nem szükséges.

BRUK20170607001 A brit gépipari vállalat kiszervezi a kézi fémlemezgyártó gépek gyártását és összeszerelését, amelyek különböző méretekben és teljesítménnyel készülnek. A vállalat hosszú távú munkakapcsolatra keres szerszámgyártó céget. Minden terméknek meg kell felelnie a vállalat által meghatározott megfelelő CE szabványoknak.

Építőipari partnerkeresés

BRHR20160907001 2011-ben alapított horvát építőipai vállalkozás alvállalkozó magyar partnereket keres a következő területekről: víz- és gázszerelés, szennyvízelvezetés, csatornahálózat, fűtés és légkondícionálás. Kiterjedt tapasztatai vannak a külföldi munkavégzéssel kapcsolatban, főként Németországban végeznek munkákat.

Élelmiszeripari disztribúciót kínál

BRPL20161010003 1990 óta a piacon levő közép-lengyelországi cég krémeket, kecske és tehéntejet, görög joghurtot, feta sajtot, táplálékkiegészítőket, organikus ételeket forgalmaz kis- és nagykereskedelmi egységeken keresztül. A cég disztribúciót vállal más országok termékei számára.
Hírlevelünkön keresztül folyamatosan tájékozódhat aktuális forráslehetőségekről, vállalkozóknak szóló tematikus információkról, ingyenes tanácsadás igénybevételi és rendezvény-részvételi lehetőségekről, partnereket kereső külföldi és belföldi vállalkozásokról, kiadó iroda és műhely lehetőségeinkről és további Önnek kínált szolgáltatásainkról.
Primom