MIKROHITEL - Hiteligénylés folyamata

1. Tanácsadás, információnyújtás

Hitelkérelem benyújtása előtt részletes információ kérhető Alapítványunk Mikrohitel Divíziójánál a hitelek feltételeiről, kondícióiról, a hitelezés folyamatáról, a hiteligényléshez szükséges dokumentumokról

 

2. Hitelkérelem benyújtása

A hitelkérelmeket a kötelezően előírt mellékletekkel együtt a PRIMOM Vállalkozásélénkítő Alapítvány Mikrohitel Divíziójához kell benyújtani. 

Elérhetőségeink: 
PRIMOM Alapítvány, Mikrohitel Divízió 
4400 Nyíregyháza, Luther u. 16. 
Tel.: 42/502-121, 42/502-138, 42/502-165, 42/502-109 
Fax: 42/786-169 
E-mail: mikrohitel@primom.hu 

 

3. Helyszíni szemle lebonyolítása, adósminősítés 

Személyes látogatás a vállalkozás székhelyén/telephelyén, a fedezetül szolgáló biztosíték megtekintése. 

 

4. Hitelkérelem bírálata

A benyújtott hitelkérelmek bírálatát a PRIMOM Alapítvány Kuratóriuma által felhatalmazott független MIKROHITEL BIZOTTSÁG látja el. Az Országos Mikrohitel Program esetében a forrást nyújtó szervezet (Magyar Vállalkozásfinanszírozási Alapítvány) felülbírálja

 

5. Szerződéskötés

Szerződéskötésre az Alapítvány irodájában kerül sor. A szerződések közjegyző általi hitelesítésére a közjegyzővel és az ügyféllel előre egyeztetett időpontban a közjegyző irodájában kerül sor. 

 

6. Folyósítás

A folyósítási feltételek teljesülése - mely programonként változhat - esetén kerül sor a hitel folyósítására.

 

7. Utóellenőrzés

A hitelcél megvalósulásának ellenőrzése.

 

AKTUÁLIS HITELPROGRAMOK
Hírlevelünkön keresztül folyamatosan tájékozódhat aktuális forráslehetőségekről, vállalkozóknak szóló tematikus információkról, ingyenes tanácsadás igénybevételi és rendezvény-részvételi lehetőségekről, partnereket kereső külföldi és belföldi vállalkozásokról, kiadó iroda és műhely lehetőségeinkről és további Önnek kínált szolgáltatásainkról.
Primom