Szolgáltatásaink

MIKROHITEL

A PRIMOM Alapítvány működésének egyik meghatározó része a mikrohitel, mely kedvező fejlesztési forrást biztosít mind a működő mind pedig a kezdő vállalkozások számára. A mikrohitel finanszírozási lehetőséget kínál azon vállalkozások fejlesztéséhez is, melyek nem juthatnak banki hitelhez. A hitel célja a mikrovállalkozások számára egyedi forrás biztosítása kiszámítható, kedvező visszafizetési feltételek mellett. A konstrukció az Európai Uniós projektek megvalósításához is segítséget nyújthat, mivel a pályázatokhoz szükséges önerőt ebből finanszírozhatják. Emellett a PRIMOM Alapítvány által nyújtott hitel segíti a vállalkozások fejlődését, pénzügyi erősödését, hogy azok mielőbb a kereskedelmi bankok ügyfeleivé válhassanak.

RÉSZLETEK

 

TANÁCSADÓ ÉS INFORMÁCIÓ SZOLGÁLTATÁS

A vállalkozói tanácsadás – beleértve a vállalkozóvá váláshoz szükséges információk átadását is – az Alapítvány megalakulása óta meghatározó szerepet tölt be a tevékenységek sorában. A tanácsadás során a vállalkozások alap és emelt szinten vehetik igénybe a szakértők közreműködését gazdasági fejlődésüknek megfelelő ütemben. Napjainkban a scale-up és a start-up vállalkozások számának növekedéséhez igazodva törekszünk a változó igényeket kielégíteni. Ennek érdeklében számos szakmai szervezettel működünk együtt, hogy az érdeklődők számára komplex, mindenre kiterjedő információkat biztosíthassunk hazai és nemzetközi vonatkozásban egyaránt. A tanácsadás részeként hazai és nemzetközi pályázati és támogatási lehetőségekről, szakmai programokon való részvételi lehetőségekről egyaránt kaphatnak tájékoztatást a vállalkozások. Igény szerint az Alapítvány szakértő munkatársai a forráshoz jutási lehetőségeken túl teljeskörű pályázati tanácsadása keretében akár az ötlet alapján el is készítik a benyújtandó dokumentumot, de segítséget tudnak nyújtani a megvalósítás időszakában is.

Nemzetközi kapcsolatok – Enterprise Europe Network
Az Enterprise Europe Network irodahálózata a világ 67 országában, mintegy 3000 tanácsadóval áll a nemzetközi kapcsolataikat bővíteni szándékozó vállalkozások rendelkezésére. A magas színvonalú szolgáltatások között a nemzetköz i partnerkeresés éppen olyan hangsúlyos, mint a projektpartner-közvetítés, vagy az országinformációk biztosítása. Az Alapítvány közel 20 éve működteti a brüsszeli központú hálózat helyi irodáját, kiemelt figyelmet fordítva az agrár-élelmiszeripari szektorra. Ha Ön partnert keres, termékei számára új, külföldi piacokat kutat fel vegye igénybe térítésmentes szolgáltatásainkat. Az Alapítvány közel 20 éve működteti a nemzetközi irodát, melyet részben az Európai Unió is támogat. Az iroda számos megyei vállalkozás számára biztosított eddig is és a jövőben is szakmai információkat, tanácsadást nemzetközi vonatkozásban, mely szervezesen illeszkedik az Alapítvány tanácsadói tevékenységéhez.

Az EEN iroda szolgáltatásai

 

 

 INKUBÁTORHÁZ

 A PRIMOM Alapítvány megalakulása óta kiemelt feladatának tekinti azon induló vállalkozások támogatását is, melyek számára nem minden esetben áll rendelkezésre a megfelelő infrastruktúra, iroda vagy műhely. Éppen ezért hozták létre a nyíregyházi inkubátorházat, ahol kedvező bérleti díjakkal, és a mi ennél is fontosabb komplex irodai szolgáltatásokkal, személyre szabott tanácsadással támogatják a tanácsadók a vállalkozások működését a kezdetektől.

A vállalkozók mellett, társszervezetek számára is rendelkezésre állnak az akár partnertalálkozók szervezésére is alkalmas, tanácsterem, konferenciaterem, vagy tárgyaló, ahol személyes közreműködéssel is állnak rendelkezésre a munkatársak, akár komplex rendezvényszervezéssel kiegészítve a szolgáltatást.

Kiadó irodák


Hírlevelünkön keresztül folyamatosan tájékozódhat aktuális forráslehetőségekről, vállalkozóknak szóló tematikus információkról, ingyenes tanácsadás igénybevételi és rendezvény-részvételi lehetőségekről, partnereket kereső külföldi és belföldi vállalkozásokról, kiadó iroda és műhely lehetőségeinkről és további Önnek kínált szolgáltatásainkról.
Primom