OMMF

Munkavédelem a gyakorlatban

Az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség által kiírt projekt költségvetése 8.624.000 Ft volt.

A projekt keretében 2012. december 31.-ig a megvalósított tevékenységek:Az Őstermelő – Gazdálkodók Lapja című országos terjesztésű mezőgazdasági szaklapunkban két alkalommal (a 2011/5-ös és a 2011/6-os számban) Munkavédelmi és munkaügyi olvasói rovatot jelentettünk meg.

 

Öt darab Munkavédelmi és munkaügyi Szórólapot készítettünk és juttattunk el a megyei vállalkozók számára 2.500 – 2.500 példányszámban a következő témakörökben, címekkel:

Munkavédelmi üzembe helyezés

A munkavégzés személyi és tárgyi feltételei

Munkáltatók és munkavállalók kötelezettségei és jogai

Foglalkoztatási megbetegedés fogalma, bejelentése

A munkavédelem hatósági felügyelete

Mezőgazdasági szárítóberendezések biztonságos üzemeltetése címmel egy Tematikus munkavédelmi kiadványt készítettünk 1.000 példányban.

 

A projekt keretein belül megszerveztük Nyíregyházán „Munkavédelem a mezőgazdasági mikro-, kis és középvállalkozásokban” című konferenciát és kiállítást több mint 100 érdeklődő vállalkozás részvételével.

Hírlevelünkön keresztül folyamatosan tájékozódhat aktuális forráslehetőségekről, vállalkozóknak szóló tematikus információkról, ingyenes tanácsadás igénybevételi és rendezvény-részvételi lehetőségekről, partnereket kereső külföldi és belföldi vállalkozásokról, kiadó iroda és műhely lehetőségeinkről és további Önnek kínált szolgáltatásainkról.
Primom