Őstermelő –Gazdálkodók Lapja

Kéthavonta nyomtatott formában megjelenő színes információs kiadvány a mezőgazdaság szereplői számára

20 éven át jelentette meg Alapítványunk az Őstermelő-gazdálkodók lapja szakmai folyóiratot, mely kéthavonta, országos megjelenésével hiánypótló olvasmány volt az agrár-élelmiszeripari mikro, kis és középvállalkozások számára. A 120 kiadást és számtalan különszámot megélt lap olvasói számára olyan tartalmat biztosított, mely a piacon egyedülálló módon ismertette az aktuális kutatási eredményeket, az új eszközöket, berendezéseket, speciális állat és növényfajtákat azok gyakorlati felhasználásának, alkalmazhatóságának megközelítésében, szakértők tolmácsolásában. A lap olvasmányos volt a gyakorlott agrárvállalkozásoknak, a pályakezdő fiataloknak vagy éppen képzésben részt vevőknek, és a nagyközönségnek egyaránt.

Folyamatosan, az olvasók igényeihez igazított tartalma és az általa közvetített tudás tette kiemelkedően kedveltté a médiapiacon. Napjainkban a gyors tudásátadásra, akár azonnali kérdések megválaszolására felmerült olvasói igény következtében, csökkenő érdeklődés mutatkozott a klasszikus újság megjelenése iránt, az internet térhódítása egyre erőteljesebb az agrárvállalkozások körében. Ennek eredményeként született meg a döntés, hogy a meglevő szakmai tudástárat elektronikusan hozzáférhetővé tesszük, így ennek megfelelően 2018. január elsejétől kizárólag online jelenik meg a lap a www.ostermelo.com oldalon, mely a kiadó szándéka szerint méltó utódjává válik majd a korábbi elismert szakmai folyóiratnak.

Hírlevelünkön keresztül folyamatosan tájékozódhat aktuális forráslehetőségekről, vállalkozóknak szóló tematikus információkról, ingyenes tanácsadás igénybevételi és rendezvény-részvételi lehetőségekről, partnereket kereső külföldi és belföldi vállalkozásokról, kiadó iroda és műhely lehetőségeinkről és további Önnek kínált szolgáltatásainkról.
Primom