“Zöld akcióterv határok nélkül KKV-k számára” - 2022.06.09
 “Zöld akcióterv határok nélkül KKV-k számára”

2022. május 1-jén elindult a “Zöld akcióterv határok nélkül KKV-k számára” (GAPSME)

2022. május 1-jén “Zöld akcióterv határok nélkül KKV-k számára” (GAPSME) indult el az a szakmai program, melynek célja a magyar-szlovák vállalkozások részére olyan szolgáltatások biztosítása, melyek segítséget nyújtanak abban, hogy a változó gazdasági környezethez való alkalmazkodóképességük javuljon. (Azonosító: SMP-COSME-2021-RESILIENCE)

 

A program egyike annak a 8 nemzetközi projektnek, melyek célja a Helyi Zöld Megállapodások mielőbbi megvalósulásának elősegítése. A projekt  az Európai Unió társfinanszírozásával, 18 hónap alatt, 196.822,22 euro teljes költségvetéssel valósul meg.

 

A rozsnyói Regionális és Információs Központ, mint koordinátor együttműködik Nyíregyháza Megyei Jogú Várossal, Rozsnyó Város Önkormányzatával, valamint a PRIMOM Vállalkozásélénkítő Alapítvánnyal.

A projekt fő célkitűzése, hogy a közreműködő városok “Zöld akcióterv” programjaikat továbbfejlesszék, mely a települések és vállalkozók közötti regionális megállapodások mintájává válik majd.

 

A program részeként térítésmentes szakmai szemináriumokra, tanácsadásra kerül sor, melyek egyik kiemelt célja az érintett térség vállalkozónak felkészítése azon pályázatok benyújtására, melyek szervezeteik “zöldítését”, támogatását szolgálják majd.

 

További információkért kövesse a partnerszervezetek honlapjait, közösségi oldalait, de érdeklődhet telefonon vagy e-mailben is.

 

Hírlevelünkön keresztül folyamatosan tájékozódhat aktuális forráslehetőségekről, vállalkozóknak szóló tematikus információkról, ingyenes tanácsadás igénybevételi és rendezvény-részvételi lehetőségekről, partnereket kereső külföldi és belföldi vállalkozásokról, kiadó iroda és műhely lehetőségeinkről és további Önnek kínált szolgáltatásainkról.
Primom