Ráskó Ferenc nekrológ- 2022.01.31
Ráskó Ferenc nekrológ

Czomba Csaba a PRIMOM Alapítvány kuratóriumának és a VOSZ megyei Szervezetének elnöke búcsúzik elhunyt Ráskó Ferenctől, aki tagja volt a VOSZ megyei elnökségének és a PRIMOM Alapítvány kuratóriumának is.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Szabolcs Szatmár Bereg megyei Szervezete, valamint a PRIMOM Szabolcs Szatmár Bereg megyei Vállalkozásélénkítő Alapítvány megrendülten búcsúzik a közelmúltban elhunyt Ráskó Ferenctől, a VOSZ megyei Szervezete elnökségi tagjától, a PRIMOM Alapítvány kuratóriumi tagjától, az Energocoop Kft. tulajdonos ügyvezetőjétől.

A Ráskó Ferenc az Energocoop Kft. ügyvezetője, aki a VOSZ 1988 – as megalakulásától tagja a szervezetnek.
Az 1999 – ben létrejött megyei szervezetben elnökségi tagként tevékenykedett és megyei küldött szerepet vállalt az országos küldött-értekezleten, mely funkciókat haláláig betöltötte.
Tagja volt a VOSZ megyei szervezete Társadalmi Kuratóriumának, mely kuratórium a Megyei Prima Díj jelöltjeit és díjazottjait hivatott kiválasztani.

Kiemelkedő szakmai tevékenységéért 2003 – ban VOSZ Év Vállalkozója díjat, 2016-ban a Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetségének Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szervezetétől Kabay János díjat kapott.

A VOSZ megyei elnöksége, 1999.A VOSZ megyei elnöksége, 1999.

 

Az Energocoop Kft. alapító tagja az 1990 – ben létrejött PRIMOM Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vállalkozásélénkítő Alapítványnak.

Az alapítvány munkájában 2008 – tól kuratóriumi tagként vett részt, elősegítve a megyei vállalkozások számára biztosított, az aktuális gazdasági környezetnek megfelelő szolgáltatások színvonalának növelését.
A PRIMOM – ban végzett munkáját a Kuratórium 2018 – ban PRIMOM Díjjal ismerte el.

PRIMOM Díj, 2018.PRIMOM Díj, 2018.

 

Tagja volt a Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökségének, ahol kamarai küldöttként és országos küldöttként is szerepet vállalt.

Hiányozni fog végtelenül egyenes és tisztességes személyisége, kedvessége, őszinte és bölcs vélemény nyilvánítása, barátságos tekintete, szakmai képességei és tehetsége, egyedi látásmódja.

 

Nyugodjék békében!

Hálával és szeretettel őrizzük meg emlékét.

 

Czomba Csaba

a VOSZ társelnöke,

megyei elnök
a PRIMOM Kuratóriumának elnöke

Hírlevelünkön keresztül folyamatosan tájékozódhat aktuális forráslehetőségekről, vállalkozóknak szóló tematikus információkról, ingyenes tanácsadás igénybevételi és rendezvény-részvételi lehetőségekről, partnereket kereső külföldi és belföldi vállalkozásokról, kiadó iroda és műhely lehetőségeinkről és további Önnek kínált szolgáltatásainkról.
Primom