Mikrohitellel a vállalkozások fejlődéséért- 2018.07.02
Mikrohitellel a vállalkozások fejlődéséért

A PRIMOM Közhasznú Alapítvány mikrohitelei iránt hatalmas érdeklődés mutatkozik. A Mikrohitel Bizottság júniusi ülésén 17 vállalkozónak 123 400 000 Ft hitelt hagyott jóvá.

A PRIMOM Közhasznú Alapítvány mikrohitelei iránt hatalmas érdeklődés mutatkozik. A Mikrohitel Bizottság júniusi ülésén 17 vállalkozónak 123 400 000 Ft hitelt hagyott jóvá. A beérkezett hitelkérelmek célja gépek, berendezések, forgóeszköz vásárlása, valamint ingatlan vásárlás és felújítás.

 Az Alapítvány az Országos Mikrohitellel és a Helyi Mikrohitel Alap hitelkonstrukcióival áll a mikrovállalkozások rendelkezésére. A kedvező kondíciókkal igényelhető, akár 2 x 10 millió forint (Országos Mikrohitel keretében) hitelösszeg legfeljebb 10 éves futamidővel, fix kamatozással, gyors hozzáféréssel segíthet a vállalkozások likviditási problémáin. A mikrohitelek legkedvezőbb feltételei, hogy 100 %-ban előfinanszírozottak, nem szükséges hozzá önerő, a törlesztő részletek kiszámíthatóak, nincsenek rejtett költségek, rugalmas visszafizetési lehetőséggel segítik a vállalkozások fejlesztését.  A hitel folyósítása mellett a szervezet folyamatos üzleti tanácsadással szolgálja a gazdálkodó szervezetek érdekeit, melyek igénybevétele térítésmentes. A kezdő vállalkozások számára is hozzáférhető konstrukció azért is tölt be hiánypótló szerepet a pénzpiacon, mert olyan gazdálkodók is igényelhetik, akik valamilyen okból nem kaphatnak banki kölcsönt fejlesztési céljaik megvalósításához.  

Részletes információkat megújult hiteleinkről ITT olvashat

Hírlevelünkön keresztül folyamatosan tájékozódhat aktuális forráslehetőségekről, vállalkozóknak szóló tematikus információkról, ingyenes tanácsadás igénybevételi és rendezvény-részvételi lehetőségekről, partnereket kereső külföldi és belföldi vállalkozásokról, kiadó iroda és műhely lehetőségeinkről és további Önnek kínált szolgáltatásainkról.
Primom