Képzési támogatási programokat bemutató információs webinárium- 2023.02.28
Képzési támogatási programokat bemutató információs webinárium

A PRIMOM Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vállalkozásélénkítő Alapítvány, a HCE Magyarország valamint a DigitalTech EDIH konzorcium partnereként, együttműködve a Széchenyi Programirodával hazai és nemzetközi speciális képzési támogatási programokat bemutató információs webináriumot szervez.

 

 

Időpont: 2023. március 9. 9.30 óra

 

Program:

9.15-9.30 Csatlakozás a webináriumhoz.

9.30-10.10 A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül (GINOP_Plusz-3.2.1-21)­­– Hagymási János térségi vezető tanácsadó,                          Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft.

10.10-10.40 Digitális átállás támogatása képzésekkel, tanácsadással – DigitalTEch EDIH kínálata vállalkozások és a közszféra számára

10.40-11.00 Nemzetközi partnerkeresés és Európai Uniós pályázatok – Mészáros Éva, irodavezető, PRIMOM Alapítvány

10.50- Kérdések és válaszok, konzultáció

 

A webináriumon való részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet követően a regisztráció részleteit közvetlenül küldjük meg a regisztráció során megadott e-mail címen. Kérjük, kiemeltek figyeljen e-mail címének pontosságára. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a résztvevők száma korlátozott. Amennyiben a résztvevők száma meghaladja a rendelkezésre álló keretszámot, a programot egy újabb időpontban, változatlan tartalommal ismételten megszervezzük. Részvételi szándékát kérjük, 2023. március 7-ig szíveskedjen jelezni, az alábbi regisztrációs lap kitöltésével.

 

Regisztrációs link: REGISZTRÁLOK

 

További információk: 42/799-150

Hírlevelünkön keresztül folyamatosan tájékozódhat aktuális forráslehetőségekről, vállalkozóknak szóló tematikus információkról, ingyenes tanácsadás igénybevételi és rendezvény-részvételi lehetőségekről, partnereket kereső külföldi és belföldi vállalkozásokról, kiadó iroda és műhely lehetőségeinkről és további Önnek kínált szolgáltatásainkról.
Primom