Partnerkereső adatbázis

Az Enterprise Europe Network hálózat partnerkereső adatbázisában itt kereshet (angol nyelvű) 

Partnerkereső adatbázis

 Amennyiben Ön nemzetközi üzleti partnert keres terméke, szolgáltatása értékesítéséhez, kérjük keresse irodánkat, hogy részletes tájékoztatást adhassunk az ingyenes lehetőségről. Jelenjen meg az Ön terméke is a több, mint 6000 üzleti ajánlat között.

Néhány a közelmúltban érkezett üzleti ajánlatot is ajánlunk figyelmébe. Amennyiben érdeklődik irántuk, a kódszámra kattintva további részleteket olvashat.

 BRUK20200211001 Egyesült Királyságbeli cég olyan külföldi partnereket keres, akik innovatív dísz- és ajándéktárgyak gyártói. Olyan termékeket keresnek, amelyek újszerű, probléma-megoldó és egyedi termékek a fogyasztói piacon. Disztribúciós vagy kereskedelmi ügynöki szerződést kívánnak kötni leendő üzletfeleikkel.

 

BRRO20201218001 Erdélyi román vállalkozás, mely 20 éves szakmai múlttal rendelkezik a nemzetközi cégek román piacon történő képviseletében, EU-s partnereket keres üzleti együttműködés céljából kereskedelmi ügynöki szerződés keretein belül. Leginkább start-up vállalkozások, KKV-k vagy nagyvállalatok partneri megkeresését várják, akik szeretnék termékeiket bemutatni a román piacon is.

 

BRLT20190809001 Litván cég, mely bio kutyaételek gyártásával foglalkozik, szárított hús nemzetközi előállítókat keres. A vállalkozás olyan partnereket keres, akik nyúl-, hal- vagy szárnyas hús, vagy zöldségek légszárításának területén dolgozik. A litván cég gyártási megállapodást kíván kötni leendő partnerével.

 

BRMK20201216001 A macedón vállalat különböző típusú élelmiszerek (fagyasztott hús és egyéb húskészítmények) importőre és forgalmazója. A cég kereskedelmi ügynöki megállapodást kínál európai élelmiszergyártó és nagykereskedő partnereknek.

 

Primom