Külpiacra lépés

A hálózat munkatársai segítségével és szakértelmével új külföldi partnerségre tehet szert, amely hozzásegítheti Önt például:

  1. saját termékeinek gyártásához és terjesztéséhez,
  2. új piaci lehetőségekhez,
  3. olyan speciális technológiai eszközökhöz, amelyek hozzájárulnak vállalkozása innovatív fejlesztéséhez,
  4. együttműködési lehetőségekhez kutatási és fejlesztési projektekben.
 
  1. Hogyan lépjen kapcsolatba velünk

Keresse fel az Önhöz legközelebbi Enterprise Europe Network irodát és szakértőink segítenek Önnek céljai elérésében, felkészítik és tanácsadásban részesítik a külföldi piacra lépéshez és megtalálják vállalkozásának a legmegfelelőbb partnert. Magyarországon működő irodák.régiónként

 

  1. Partnerkeresés

A hálózati szakértők potenciális partnereket keresnek Önnek, ezzel is kímélve idejét. Kapcsolatba lépnek a megfelelő szakértelemmel rendelkező kollégákkal több, mint 60 országban az online hálózati adatrendszeren keresztül, ezen felül értesítik különböző üzletember találkozókról és rendezvényekről.

Partneri adatbázis

A hálózat Európa legnagyobb üzleti adatbázisával rendelkezik, amely több ezer üzleti, technológiai, kutatási együttműködési ajánlatot tartalmaz különböző cégektől és intézményektől. Az adatbázis használata és egyéb szolgáltatásaink ingyenesek.

 

  1. Utánkövetés

Miután megtalálta megfelelő üzleti partnerét, szakértőink segítségével támogatjuk Önt a partnerségi folyamat során. Munkatársaink feladata nem más, mint megbizonyosodni arról, hogy vállalkozása versenyképesebbé vált hálózatunkkal való együttműködés eredményeként. Szolgáltatásaink térítésmentesek mind a tanácsadás, a partnerközvetítés során, és a partneri együttműködés létrejötte esetén sem kell semmilyen költséggel számolnia Önnek.